Apliko Tani!

Nese po kerkon pune, ploteso formularin e meposhtem dhe ne do te ju kontaktojme ne momentin me te pare per te ju mundesuar nje kontakt me kompanite pjese e rrjetit tone.

    Bashkelidh (CV ne PDF ose Word)

    Note: Emaili juaj dhe te dhenat tuaja do te ruhen ne baze te ligjeve shqipetare ne fuqi. Me dergimin e formularit pranoni administrimin e te dhenave nga albcontact.al