Shpall vend te lire pune!

Kompanite qe duan te behen pjese e listes sone, plotesoni formularin e meposhtem per te gjitha vendet e lira, qe keni, ne disponojme nje numer te konsiderueshem aplikimesh per pune, databaze me te trajnuarit nga ne ne profesione te ndryshme. Faleminderit per besimin,.

    Bashkelidh (Pershkrimin e punes dhe detajet pranon PDF dhe Word <15MB)

    Note: Emaili Juaj nuk do te publikohet, te dhrenat do te menaxhohen dhe ruhen ne baze te ligjeve ne fuqi ne shqiperi. Duke derguar kete email ju pranoni termat dhe kushtet e perdorimit.