Kemi punuar dhe vijojme te punojme me organizata kombetare e nderkometare, kryeisht ne fushen e rritjes se kapaciteteve, trajnimit, ndermjetesimit per punesim, duke ndihmuar punekerkuesit e pa specializuar te gjejne punen e duhur. Nder bashkepunetoret tane jane, Swisscontact, GiZ, DIHA, Bashkia Durres, Dhoma e Tregetise Durres, Fondacioni KAMPS etj.
Projekti keshillim drejt punesimit dhe sipermarrjes C4E eshte nje qasje e re per te perfshire ne tregun e punes te rinj te papune dhe migrante te kthyer. Projekti ka per qellim krijim te mundesive per punesim nepermjet zhvillimit te aftesive personale dhe profesionale nepermjet qasjes se keshillimit. Albcontact Center, nje organizate locale me experience ne fushen e Formimit Profesional dhe Punesimit po implementon projektin C4E ne territorin e Bashkise Kavaje.
Nuk eshte e rendesishme nese je individ qe kerkon te pozicionsh apo te hysh ne tregun e punes, apo nje komapni qe po kerkon te vihet ne kontakt me kandidatet me te mira, ndani me ne aftesite qe zoteroni apo kushtet e punes dhe ne do ndermjetesojme pas anilizes ne banken e te dhenave qe disponojme. Datbazat tona dhe eksperienca ne ndermjetesim garanton perputhjen me te mire mes kandidatit dhe kompanise per pozicionin e shpallur apo trajnimi ne fushat e kerkuara. Plotesoni formularet duke klikuar ne menute lart, kerkon fare pak kohe.
Që nga Maji i vitit 2012, ″Albcontact Center″, është marrë me implementimin e kurseve<br /> afatshkurtra dhe afatmesme në profesionin e Prodhuesit të Brumrave; me ndërmjetësim për punësim të punëkërkuesëvë dhe afrimin e tyre me nevojat e biznesit për staf të kualifikuar, brenda territorit Tiranë –Durrës. Po ashtu, me konsulencë dhe gjurmim tregu, me qëllim evidentimin e kërkesës dhe ofertës për punë.<br /> Nese je i interesuar per trajnim, punesim apo bashkepunim na shkruani duke plotesuar formularin anash.
Na kontaktoni!

Deshironi te ju kontaktojme?

Mos hezitoni na kontaktoni!

  I japim mundesi atyre qe duan te hyne ne tregun e punes, te kene sukses, dhe te avancojne ne karriere.

  Me shume se 10 vite eksperience dhe vijojme te numerojme...

  Edukim, Aftesim, Punesim.
  10+
  Vite eksperience
  230
  Te trajunar nga ne
  100%
  Te kenaqur me ne

  Kontakto!